Συνέντευξη του συμπατριώτη μας (Κατούνα)Λάμπρου Κεραμίδα υποψήφιο στον Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό του κ. Πατούλη. freesunday.gr.


Τα μεγάλα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, αλλά και την ανεπάρκεια της τρέχουσας διοίκησης της Περιφέρειας, υπογραμμίζει ο Λάμπρος Κεραμίδας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη.
Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και γιατί με τον συνδυασμό του κ. Πατούλη;
Αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή» και να στηρίξω τον Γιώργο Πατούλη. Είναι ένας άνθρωπος δοκιμασμένος από τους πολίτες, με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, με επιτυχημένη θητεία ως δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αλλά και αντιπρόεδρος των Περιφερειών στην Ευρώπη. Πιστεύω στο όραμά του για την αναβάθμιση της Περιφέρειας Αττικής και το έργο το οποίο επιθυμεί να κάνει, ειδικότερα στην περιοχή όπου διαμένω, στον Δυτικό Τομέα, όπου υπάρχουν πολλά θέματα που ταλανίζουν τους πολίτες και πρέπει επιτέλους να δοθεί μια λύση και σε αυτά. Γιατί δεν επιτρέπεται οι κάτοικοι των δυτικών προαστίων της Αθήνας να είναι πολίτες «δεύτερης κατηγορίας».Δείτε  ολόκληρη τη συνέντευξη https://freesunday.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................