Με το δεύτερο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ στη Ζωγραφική βραβεύτηκε η εικαστικός ζωγράφος και αγιογράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας

Με το δ


Με το δεύτερο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ στη Ζωγραφική βραβεύτηκε η εικαστικός ζωγράφος και αγιογράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας για το έργο της "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ".
 Επίσης στον ίδιο διαγωνισμό βραβεύτηκαν και οι μαθητές της Γεωργία Ταμπάκη, Χρήστος Χρυσούλης, Άννα Τούσια και Αλεξάνδρα Χαλιμούρδα.
Δεύτερο βραβείο στη μαθήτρια της Γεωργία Ταμπάκη στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό ΕΠΟΚ, για το έργο της ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. 
Το τρίτο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ μοιράζονται οι μαθητές της Χρήστος Χρυσούλης για το έργο του ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ , Αλεξάνδρα Χαλιμούρδα για το έργο της ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ και Άννα Τούσια για το έργο της ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................