PHARMACY 295 & IRONMAN GREECE 70.3, COSTA NAVARINO

Με τη στρατηγικής σημασίας συμβολή και χορηγία του PHARMACY 295, πραγματοποιήθηκε το πρώτο IRONMAN 70.3 Greece, στην Ελλάδα στην εξαιρετικής ομορφιάς και φιλοξενίας περιοχή της COSTA NAVARINO. 1.500 αθλητές, 5000 επισκέπτες, εκπρόσωποι από 61 κράτη παγκοσμίως και 800 εθελοντές-αρωγοί του αγώνα πλημμύρισαν την ανοιξιάτικη Μεσσηνία και πλαισίωσαν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς!






Με πρωταγωνιστική θέση στην EXPO και διάχυτη παρουσία σε όλες της δραστηριότητες και τα αγωνιστικά σκέλη της διοργάνωσης, το PHARMACY 295 που στηρίζει τις πιο δημοφιλείς και λαοπρόβλητες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας, έδωσε δυναμικό παρόν με παράλληλες ενέργειες που ενθουσίασαν τους αθλητές και τους υποστηρικτές τους.
Στο διαδραστικό πίνακα με το μήνυμα #raceclean οι λάτρεις του αθλητισμού συνέβαλλαν με τις υπογραφές τους, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε σε έναν «καθαρό» αγώνα με «καθαρές» προθέσεις.
Στο περίπτερο του PHARMACY 295, υπήρχε ποπ κορν, το νόστιμο, ωστόσο υγιεινό snack που προτιμούν οι αθλητές, ως το καθαρό δημητριακό με την αντιοξειδωτική δράση και το αλάτι που προστατεύει από την αφυδάτωση! Τέλος, το on line παιχνίδι που προσομοίαζε τον τροχό της τύχης, μοίρασε στους επισκέπτες της έκθεσης όχι μόνο πλούσια δώρα αλλά κι εκπτωτικά κουπόνια για αγορές από το PHARMACY 295.
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της συνεργασίας του PHARMACY 295 με το IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino και την απήχηση της διοργάνωσης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το PHARMACY 295 δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τον Ελληνικό αθλητικό τουρισμό, να ενισχύει τη φιλοσοφία του wellness ως brand που προάγει την υγεία και την ομορφιά και να εξακολουθεί τις δράσεις του με αξιοπιστία και συνέπεια, απέναντι στους 295 λόγους που το εμπιστεύονται οι πελάτες του!
Η 295 Ironman Page, που είχε δημιουργηθεί για να προσφέρει στους αθλητές τα κατάλληλα «εφόδια» για τον Ironman αγώνα, συνεχίζει να υπάρχει στο site του Pharmacy295 παρέχοντας όλα τα απαραίτητα προϊόντα των αθλητών για την προετοιμασία, την ενέργεια κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και την αποκατάστασή τους.
Το Pharmacy295 θα είναι θερμός υποστηρικτής του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος και του χρόνου. Ανυπομονούμε για την ανακοίνωση της ημερομηνίας του IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino 2020

Το Pharmacy 295 - Φαρμακείο Χρύση Ελένη (σύζυγο του Αλέξη Θανασούλα) επεκτείνει την παρουσία του ως το δημοφιλέστερο ηλεκτρονικό Φαρμακείο στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας στα φετινά E-Volution Awards 2018 - Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Ηλεκτρονικό Επιχειρείν τρία (3)βραβεία και τον τίτλο του καλύτερου online φαρμακείου στην Ελλάδα. 
Ανακαλύψτε το στο www.pharmacy295.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................