Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογο Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών '' η Κεχροπούλα '' Ξενάγηση στο κέντρο της Αθήνας



 Μια ενδιαφέρουσα δράση από το Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών '' η Κεχροπούλα ''. Καθώς την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 11 το πρωί. Πραγματοποίησε με επιτυχία ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για τα μέλη και τους φίλους του.


Η περιήγηση ξεκίνησε από την Μητρόπολη Αθηνών ακολουθώντας μια διαδρομή πλούσιου ιστορικού, θρησκευτικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος (Μοναστηράκι, Ρωμαϊκή αγορά, Αέρηδες, οικία Μπενιζέλων, Μετόχι Παναγίου τάφου, Μνημείο Λυσικράτη, Αναφιώτικα).

Μια καταπληκτική εμπειρία σε όσους περιηγήθηκαν στην "ιστορία" της πόλης  σε μια ξενάγηση υψηλού επιπέδου !


Ευχαριστούμε πολύ την αρχαιολόγο Νικολέττα Βλάσση για τις σημαντικές πληροφορίες που μας μετέδωσε κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη του συλλόγου και φίλους που ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον σε μια ακόμα δράση του συλλόγου μας.


Με εκτίμηση για το Δ.Σ η Πρόεδρος Τσακάλη Γεωργία.
Φωτο :Μπαμπίνη ΙΝ





















































































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................