Εγκαίνια γηπέδου Μοναστηρακίου Ξηρομέρου (φωτο)





Πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 15:30 τα εγκαίνια του γηπέδου Μοναστηρακίου, έδρα της ομάδας του ΠΑΣ Θύελλα, με τον αγιασμό να γίνεται παρουσία τοπικών αρχόντων της περιοχής, επίσημων καλεσμένων και πλήθος κόσμου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε φιλικός αγώνας με την ομάδα υποδομών Κ20 του Παναιτωλικού ΓΦΣ.


Την κορδέλα έκοψε ο Δήμαρχος Ακτίου -Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης και ο Πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΣ Θύελλα κ. Δημήτριος Τραυλοστάθης ενώ δόθηκαν ευχαριστήριες ανθοδέσμες από την ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα στην ομάδα του Παναιτωλικού, στον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Κωνσταντίνο Τζίμα, αλλά και στον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΘΕΜΕΛΗΣ» κ. Ντινόπουλο, εταιρείας που βοήθησε στην κατασκευή του γηπέδου.


Στη συνέχεια ακολούθησε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Θύελλα 2015 και την Κ-20 του Παναιτωλικού, με τους φιλοξενούμενος να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 1-4.

























































































Φωτορεπορτάζ: Διονύσης Πετρόπουλος
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................