ο εκ Μητρός Μπαμπινιώτης ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Καπανδριτίου δήμου Ωρωπού

Ο Αλέξανδρος γιος του Κων/νου Καρακίτσου & τις Βασιλικής(Κούλας) Νικολάου. Ζαρκαδούλα από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου,γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καπανδρίτι.
Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καπανδριτίου και είναι παντρεμένος με την Μαρία Μήλιου και πατέρας δυο παιδιών, του Κωνσταντίνου και του Παύλου Χριστοφόρου.



Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από τα νεανικά του χρόνια. Δραστηριοποιείται στον Αθλητικό Σύλλογο, για περίπου 30 χρόνια.
Τα πρώτα είκοσι ως αθλητής και τα επόμενα δέκα στην διοίκηση του συλλόγου όπου κατάφερε με το Διοικητικό Συμβούλιο να υλοποιήσουν τους στόχους τους με κορυφαία επιτυχία, την μεγάλη συμμετοχή των παιδιών σε όλα τα αθλητικά τμήματα.
Εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ από το 2003 και λόγω των τεχνικών γνώσεών του προσφέρει εθελοντική εργασία για τα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου.
Είναι ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας πυρασφάλειας (ΕΘΕ.ΚΑ.Π) όπου συμμετέχει ενεργά.
Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος στην Κοινότητα Καπανδριτίου από το 2004 ως το 2006. Από το 2010 έως σήμερα είναι εκλεγμένος στο Τοπικό Συμβούλιο Καπανδριτίου και από το 2018, διατελεί ως Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Καπανδριτίου.
Στο πρόσωπο του, ο Δήμαρχος Ωρωπού και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ενότητας Καπανδριτίου, βρήκαν έναν άξιο, ακούραστο συνεργάτη, ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις του παρελθόντος με ανθρώπους δύσκολους στην καθημερινή διαχείριση των ζητημάτων της Ενότητας.
Ο Αλέξανδρος πάντα υπήρχε στην διάθεση των συνδημοτών του, μακριά από μικροπολιτικές και ενέργειες προσωπικής ανάδειξης.
Αυτό είναι που εκτιμήθηκε από την Δημοτική Αρχή και προσωπικά από τον Δήμαρχο Ωρωπού και αποτέλεσε τον κύριο λόγο της τιμητικής του πρόσκλησης, να ενισχύσει την εκλογική του ομάδα.
Το ίδιο πιστεύει και ο ίδιος.
Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Δήμαρχο Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση, με υπερηφάνεια για τις τεράστιες υποδομές και τα αξιοζήλευτα έργα που εκτελέστηκαν, αυτά που είναι σε εξέλιξη και άλλα που έχουν δρομολογηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας, ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών του στο πρόσωπό του, στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Δημότης».
Καλή σου επιτυχία Αλέξανδρε. Άνθρωποι σαν εσένα χρειάζονται στην διάθεσή τους οι συνδημότες μας, αλλά και όποια Δημοτική Αρχή θέλει να παράγει έργο. Είναι βέβαιο πως θα αναγνωριστεί η τεράστια θέληση προσφοράς σου και η αδιάκοπη προσπάθεια, για την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Άνθρωποι σαν εσένα κοσμούν τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Καλή επιτυχία Αλέξανδρε &από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................