ΑΣΤΑΚΟΣ:Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Αγωνιστική Ημερίδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ '' Αφιερωμένη στη μνήμη του ΔΑΣΚΆΛΟΥ ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ..(ΦΩΤΟ ΜΑΚΕ ΑΡΤ)







Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Αγωνιστική Ημερίδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ '' ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ '' την οποία διοργάνωσε από κοινού ο ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 



Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ Αφιερωμένη στη μνήμη του ΔΑΣΚΆΛΟΥ ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ.. 
ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΆΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΈΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ ΑΥΤΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.. 
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες Συλλόγους,και τους ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ τους αθλητές, τους εθελοντές βοηθούς, την ΕΟΕΔ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ (Διασώστες) τους θεατές και τους γονείς που με την στάση τους βοήθησαν τα μέγιστα ώστε αυτή η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε ένα όμορφο και πολιτισμένο κλίμα όπως αρμόζει στο Άθλημα μας. 


Τα συγχαρητήρια μου στους κόουτς του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ που καθοδήγησαν τους αθλητές μας με άριστο τρόπο έτσι ώστε κατάφεραν να πετύχουν άριστη απόδοση και μαχητικότητα.. 
Καλή δύναμη σε όλους...


Γιώργος Μαρίνος














Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................