Ολόκληρη η αλήθεια για το θέμα των μονάδων βιορευστών στις Φυτείες και την διαχείριση του από τα συλλογικά όργανα του Δήμου Ξηρομέρου.


ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑ PRESS

Σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης των τριών μονάδων με καύσιμο βιορευστά στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Φυτειών, έχουμε διατυπώσει δημόσια τη γνώμη μας ότι οι τοπικές κοινωνίες, έχοντας όλα τα στοιχεία στη διάθεση τους και με πλήρη ενημέρωση, έχουν σημαίνοντα λόγο για αυτές τις υποθέσεις, γιατί πολύ απλά αυτοί έχουν την ζωή τους εκεί.
Επίσης πολλές φορές στο παρελθόν ενημερώσαμε ότι απαιτείται προσοχή, διότι υπάρχει πολύ μεγάλο και αυξημένο ενδιαφέρον για τέτοιου είδους επενδύσεις στην περιοχή, αλλά τότε ελάχιστοι ήταν αυτοί που ζητούσαν το λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα και χτύπαγαν καμπανάκια, όταν η δημοτική αρχή δήλωνε ευθαρσώς ότι δεν έχει θέση για το θέμα (!!!) και θα το αποδείξουμε με τα ηχητικά πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εμείς λοιπόν θα σας πούμε όλη την αλήθεια γι αυτή την υπόθεση και όχι την μισή ή κάποιο κλάσμα αυτής, και όχι εστιάζοντας μόνο στο σημείο που θέλουμε να αναδείξουμε και αποκρύπτοντας εκείνα που δεν θέλουμε να ειπωθούν και να μαθευτούν.
Η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένη και είναι η εξής: Η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στέλνει έγγραφο με όλα τα στοιχεία στον Δήμο, ο οποίος το κοινοποιεί στην Τ.Κ. που αφορά και κατόπιν ακολουθούν κατά σειρά γνωμοδοτήσεις της ενδιαφερόμενης Τ.Κ., της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξηρομέρου και του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.
Περισσότερα εδώ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................