Δημιουργήθηκε το ''ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' στο Δήμο Ακτίου/Βόνιτσας




Το ''ΑΓΑΠ ΑΛΛΗΈΓΓΥΗ'' Δήμου Ακτίου/Βόνιτσας δημιουργήθηκε για να στηρίζει τις άπορεs οικογένειεs με τρόφιμα/ρούχα/παπούτσια/παιχνίδια/σχολικά είδη αλλά και να ομορφύνει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μαs που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσηs.
Μια από τις αποστολέs αγάπηs είναι ότι μετέτρεψαν την αποθήκη μιας οικογένειαs σε χαρούμενο παιδικό δωμάτιο.
Η υπεύθυνη του χώρου Αλληλεγγύηs είναι η Έλενα Σερεπίσου.
Με έδρα του στην Πάλαιρο [Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων' Σπύροs Aχείμαστοs']







Η Ελένη Σερεπίσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 19/4/1978. Με καταγωγή της από την Πάλαιρο Αιτ/νιας και μητέρα τριών τέκνων .Ιδρύτρια και πρόεδροs του συλλόγου ''ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ''.
Αφιέρωσε τη ζωή της στο κοινωνικό έργο για το κοινό καλό.
Τα Μ.Μ.Ε [εφημερίδες & τηλεοπτικές εκπομπές] ασχολήθηκαν με την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά της και βραβεύθηκε πολλέs φορέs από αθλητικούς συλλόγουs /πολιτιστικούs /από συλλόγουs γονέων/ από τον όμιλο ''ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ'' με πρόεδρο την κ.α Νανά Λάτση και απο τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώs και Νήσων.
Στα 37 τηs χρόνια περνά στην ιστορία όταν οι εκδόσειs WHO IS WHO την κατατάσουν στιs ποιο σημαντικέs γυναίκεs με έργο και γράφουν την βιογραφία τηs.
Το 2018 γράφουν για δεύτερη φορά την βιογραφία της ως μια από τις ποιο σημαντικές προσωπικότητες στον εθελοντισμό με προσφορά
.Το 2019 το WOMEN LEADERS την βραβεύουν με αφιέρωμα στιs εκδόσειs τουs για την προσφορά τηs στον εθελοντισμό ωs μια απο τιs γυναίκεs ηγέτεs.
 Σημαντική προσωπική στιγμή είναι η επίσκεψή τηs στιs γυναικείεs φυλακέs Θήβαs όπου στήριξε τιs μητέρεs τρόφιμεs και τα παιδάκια που μεγαλώνουν μέσα στο κατάστημα.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................