Παρουσιάστηκε το βιβλίο «ο λυγμός της καταιγίδας»του Νίκου Ναούμη





Σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στη Στοά  του Βιβλίου στην αίθουσα  ''λόγου και τέχνης'' παρουσιάστηκε το βιβλίο «ο λυγμός της καταιγίδας»του Νίκου Ναούμη 





Μέσα από τις γραμμές του βιβλίου «ο λυγμός της καταιγίδας», παρελαύνει με απίστευτο ρεαλισμό η σύγχρονη Ελλάδα. Μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων του, θέματα όπως η αναπηρία, οι οικογενειακές σχέσεις, η ομοφυλοφιλία, η πολιτική, ο έρωτας και η αγάπη για την πατρίδα, αναζητούν απαντήσεις και προβληματίζουν.
Ένα ρεαλιστικό μυθιστόρημα με ανθρώπους της διπλανής πόρτας σε ρόλους πρωταγωνιστικούς. 
Ένα κείμενο από την πένα του Νίκου Ναούμη, ο οποίος δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνατότητες του στον χώρο της λογοτεχνίας και μας καλεί να ταξιδέψουμε παρέα στον μαγικό κόσμο των λέξεων.

Για τον συγγραφέα και το βιβλίο μίλησαν:

Αράχωβα Τόνια,επικεφαλής του ΕΝΑΜ,μέλος του Δ/Στης IFLA,πρώην διευθύντρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης
Καρανδρέας Τάσος,ιατρός χειρουργός -διευθυντής χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου metropolitan
Παπαναστασοπούλου Αλεξάνδρα,σύμβουλος επιχειρήσεων & επικοινωνίας.
Τασόπουλος Ηλίας,Δρ.Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Παναγιώτης Κοντός 

Η αποφώνηση έγινε από τον συγγραφέα του βιβλίου Νίκο Ναούμη ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και τους συντελεστές της εκδήλωσης για την αγάπη και το ενδιαφέρον που επέδειξαν για το νέο του βιβλίο και τα τιμητικά τους λόγια. 


Ο Νίκος Ναούμης, γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα από αγρότες γονείς.
 Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές.
Εργάζεται ως πολιτικός αναλυτής και είναι άγαμος.
Από την ηλικία των είκοσι ετών, ηλικία που απώλεσε την όρασή του, αγωνίζεται σκληρά από διάφορες θέσεις για τα δικαιώματα των αναπήρων για ίσες ευκαιρίες στην εργασία και τη ζωή.
Το 2014, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον τόπο καταγωγής του, το Ξηρόμερο Αιτ/νίας.
Το 2015, με μια μικρή ομάδα ανθρώπων με έλλειψη όρασης, ίδρυσε μια ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., που έχει ως στόχο την ένταξη αναπήρων στο πολιτιστικό προϊόν.
Αρθρογραφεί τακτικά κυρίως μέσω του διαδικτύου και είναι καλός γνώστης του χειρισμού Η/Υ. Μιλά καλά αγγλικά και στον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει και ασχολείται με την συγγραφή λογοτεχνικών κειμένων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: 
ο Γιατρός και υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάϊκος, ο συγγραφέας Δημήτρης Αρβανίτης, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Σπύρος Κουντούρης, κ.α.














































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................