Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών (φωτο)




Ήταν μια γιορτή πέραν κάθε προσδοκίας. Μας εκ πλήξατε ευχάριστα μας δώσατε δύναμη και κουράγιου μας γεμίσατε ελπίδα και υπομονή Η προσέλευση σας ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Θεωρούμε αφετηρία την σημερινή εκδήλωση που θα μας ωθήσει σε καλύτερες ημέρες και εποχές για τον Σύλλογο μας.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μένετε στην Αθήνα και παρευρεθήκατε ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ταξιδέψατε από τον Αστακό για να μας τιμήσετε και ένα πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ στο Δ.Σ του Συλλόγου .με MVP την Αγγελική Γαλανη και Κώστα Νικολάου .
Χωρίς την Αγγελική και τον Κώστα σήμερα θα ήμασταν απογοητευμένοι Οδηγός λοιπόν στον ανηφορικό δρόμο που έχουμε στόχο να διαβούμε ήταν η σημερινή εκδήλωση νομίζω σημαντικά δείγματα έχουμε δείξει όλο αυτό το διάστημα που έχουμε εκλεγεί αλλά τα καλύτερα έρχονται φυσικά δεν εξαιρούνται από τις ευχές μας οι επίσημοι που μας τίμησαν .
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου,Ερωτόκριτος Γαλούνης οι πρόεδροι της ΟΠΣΥΞ και ΠΑΝΣΥ Τάκης Στέργιου και Παναγιώτης Χολής ο πρ. Υπουργός Εργασίας Δημήτρης(Τάκης) Στρατούλη(σημειωτέον είναι ο μοναδικός Υπουργός κυβερνήσεων που είναι καθαρόαιμος Αστακιώτης) όπως και τον πρ. Υπουργό, νυν Βουλευτή και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Επίσης τους υποψήφιους Δημάρχους Ξηρομέρου Παναγιώτη Στάικο ,Γιάννη Τριανταφυλλάκη τον πρόεδρο του ΝΑΟΑΣ Κώστα Γαλάνη και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστακού Αποστόλη Ντίνο --Για τους εκατοντάδες υπολοίπους τα εύσημα τα ανέφερα πιο πάνω

Χρήστος Μπόνης .Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών








 













Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................