''ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ''.Το Ξηρομερίτικο αλλαντοπωλείο


Αν μένεις κοντά στην Ομόνοια η αν δουλεύεις στην ευρύτερη περιοχή , αποκλείεται να μην ξέρεις τον ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ μια αυθεντική γωνιά με παραδοσιακά αλλαντικών προϊόντα τόσο από το Ξηρόμερο και την Αιτ/νια όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα


Στο πιο εναλλακτικό δρομάκι της περιοχής γύρω από την Πλ Κοτζιάς και την οδό Ευριπίδου ανάμεσα στην Βαρβάκειο αγορά την ψαραγορά άλλα και πολλά άλλα καταστήματα ένας Ξηρομερίτης νέος δημιούργησε μια μοναδική γωνιά με χειροποίητα άλλα και έτοιμα προϊόντα αλλαντικής γεύσης (τυροκομικά παστουρμά αλλαντικών ζυμαρικά κλπ)
Πρόκειται για ένα λιλιπούτειο μαγαζάκι, που τείνει να χαρακτηριστεί ως το πρότυπο στο είδος του Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να το εντοπίσετε, γιατί από τη μέρα που άνοιξε, δεκάδες πελάτες σχηματίζουν ουρά για τα προϊόντα του .
Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε περάσει απέξω, αρκετές φορές, άλλα να μην δώσατε την δέουσα προσοχή Το συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλο ,έχει , όμως, απίστευτη σε ποικιλιακή εδέσματα πολύ καλές τιμές και ατμόσφαιρα παρέας που θα σας κερδίσει με το που περάσατε το κατώφλι του. Αν δεν τα έχετε ανακαλύψει, βιαστείτε! Ο Αλέξανδρος Ζαρκαδούλας σας περιμένει με ένα κομμάτι τυρί και ένα τσίπουρο να σας υποδεχθεί . Η επιχείρηση είναι καθαρά οικογενειακή και αυτός είναι ο λόγος της επιτυχίας.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

























Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................