Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά σε έργα που εκτελούνται στην ευρύτερη περιοχή της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου

Επιθεώρηση  εργασιών πραγματοποίησε, χθες 31/5, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά σε έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων  κ. Λύτρα, τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλ/νίας, κ. Αλεξόπουλο, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε. Αιτωλ/νίας, κ. Κιτσοπάνο, καθώς και από κλιμάκιο μηχανικών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.
Το πρώτο έργο ήταν το έργο «Βελτίωση οδού Κουβαράς-Φυτείες-Αστακός και Φυτείες–Κατούνα-Μύτικας» προϋπολογισμού 16.366.115,70 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, όπου οι εργασίες συνεχίζονται λίγο πριν την τελική παράδοσή του. Ο σημαντικός αυτός οδικός άξονας, παρακάμπτοντας τον οικισμό Φυτείες, ενώνει την Ε.Ο  Αγρινίου-Αμφιλοχίας  με τον Αστακό συντομεύοντας σημαντικά την διαδρομή.
Δείτε εδώ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................