Με επιτυχία το καλλιτεχνικό φεστιβάλ από τους μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Γέρακα Αττικής στην Πλατεία Συντάγματος ,σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 (παρουσιάστηκε θεατροποιημένο ποιητικό έργο του εκπαιδευτικού (συμπατριώτη μας) Γιάννη Γερογιάννη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)






Οι άνθρωποι πριν ακόμη μάθουν να μιλάνε, χρησιμοποίησαν τις εικόνες για να συνεννοούνται ζωγραφίζοντας τους τοίχους.

Αυτό είναι τέχνη η επικοινωνία
Γι’ αυτό κι εμείς επικοινωνούμε σήμερα με τον κόσμο, με την τέχνη μας. Τέχνη είναι η ομορφιά, η επικοινωνία, ο κόσμος της Ελευθερίας και της Δημιουργίας. Ανοίγεις τα
φτερά σου και πετάς και δίνεις ομορφιά και όνειρα.
Στα όνειρα ταξιδέψαμε σήμερα με τους μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Γέρακα, στην ομορφιά και στην δημιουργία. Θέατρο διαδραστικό, εικαστικά ποιητικές και κινητικές εικόνες. Δράσεις που εξυψώνουν τον πολιτισμό και τον άνθρωπο εκτυλίχθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και στην οδό της Ερμού.

Ο Γερογιάννης Γιάννης εκπαιδευτικός και δημιουργός, Θεατροποιημένης ποίησης βρέθηκε μαζί μας, μαζί με την ξεχωριστή ποιήτρια και εκπαιδευτικό Λίτσα Δημητροπούλου, την Λια Καζαντζή, τον Σπύρο Κούλη και ζήσαμε μαζί με τα παιδιά του καλλιτεχνικού σχολείου στιγμές ομορφιάς και δημιουργίας.


Σας ευχαριστούμε για όλα.

foto-video Μπαμπίνη ΙΝ





























































































Θεατροποιημένη ποίηση έργο του Γιάννη Γερογιάννη


Τα παιδιά μας μιλούν ...τι είναι τέχνη

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................