Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ. Αγίου Κων/νου Αγρινίου για συγκέντρωση τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.






Μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ. Αγίου Κων/νου Αγρινίου για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.




Είναι φορές που δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις μια εικόνα....Όπως λέει και μια Κινέζικη παροιμία μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις!!!  Μέσα στην Ελλάδα της κρίσης οι κάτοικοι του Αγ.Κων/νου Αγρινίου μας απέδειξαν ότι η ανθρωπιά δεν χτυπιέται από καμία είδους κρίση...

Καθώς συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΕΚ Αγ.Κων/νου Αγρινίου να προσφέρουν τρόφιμα σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης .
Τα τρόφιμα δόθηκαν στις ενορίες Αγίου Κων/νου & Αγίας Παρασκευής και θα μοιραστούν  στις οικογένειες που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Σύλλογο παλαιμάχων ΑΕΚ Αγ.Κων/νου σε όλον τον κόσμο για την ανταπόκρισή στην πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η πρωτοβουλία των παλαιμάχων αξίζει πολλά ''συγχαρητήρια'' σε αυτή τη προσπάθεια ώστε να βοηθηθούν οικογένειες  που πραγματικά το έχουν ανάγκη .
Κοντά στη προσπάθεια των παλαιμάχων και οι ομάδα της ΑΕΚ Αγίου Κων/νου

















Φωτορεπορτάζ:Κώστας Μασαλής 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................