Η εκδρομή του Συλλόγου Μπαμπίνης



Με επιτυχία διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης", ολοήμερη εκδρομή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στην Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ Σ ΜΑΛΕΒΗ .

 Δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους εκδρομείς να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα, να απολαύσουν τη μαγευτική και καταπράσινη φύση,( Η διαδρομή ήταν ονειρική καθώς ανεβαίναμε στις καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα, ανάμεσα σε έλατα καστανιές και κερασιές.)να επισκεφτούν το ιστορικό μοναστήρι  της Παναγίας Μαλεβής αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου και να προσκυνήσουν με ευλάβεια τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας με το άγιο μύρο.
Ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό στον πολύ όμορφο χωριό Άγιος Πέτρος με υψόμετρο 940 κατόπιν κατεβαίνοντας στο Ναύπλιο απολαύσαμε τον καφέ μας και τη βόλτα μας στην όμορφη και ιστορική πόλη του Ναυπλίου.

Στις 6:00μ.μ πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, με την υπόσχεση να προγραμματίσουμε κι άλλες εκδρομές για να μοιραστούμε με συγχωριανούς & αγαπημένους φίλους τις ομορφιές της Ελλάδας μας.

Αξίζει να σημειώσουμε κατά τη διάρκεια της διαδρομής του ταξιδιού μας δεν πλήξαμε καθόλου και υπεύθυνος για αυτό ο μπαρπα Γιάννης Χρυσικός ο οποίος πάντα εκφραστικότατος και με ιδιαίτερο χιούμορ μας διηγούταν παλιές ιστορίες & ανέκδοτα. Επίσης οι γυναίκες του συλλόγου πρόσφεραν γλυκίσματα & κουλουράκια στους εκδρομής . 
   ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΟ.






























































































 




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................