Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή«Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα»






Το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΑΠΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου παρουσίασε στο Αμφιθέατρο Σ. Καράγιωργα του Παντείου Πανεπιστημίου, μαζί με την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και τις Εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος την λογοτεχνική διάσταση του Ερευνητή του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή«Καλά Νιάτα – Καλά Γεράματα»


Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν  οι:

-Κωνσταντίνος Μπίθας, Καθηγητής της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου
-Παναγιώτης Κοντός, Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας
Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας Δημήτρης Τριαντακωνσταντής  με την αποφώνησή του και τις ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στην έκδοση του βιβλίου και στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Συντονιστής : δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:



Ο Δημήτρης Π. Τριαντακωνσταντής κατάγεται από την Πογωνιά (Ακτίου Βόνιτσας), είναι Γεωπόνος και εργάζομαι ως Ερευνητής στο Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων του ΕΛΓΟ - «ΔΗΜΗΤΡΑ». Έχω πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Περιβάλλοντος (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στα GIS & Remote Sensing (University of Greenwich, UK). To 2006 ανακηρύχθηκα Διδάκτορας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και της Χωρικής Στατιστικής. Έχω επίσης πραγματοποιήσει Μεταδιδακτορική Έρευνα στο Newcastle University (UK), στο ESF – State University of New York (USA) εργαζόμενος σε πρόγραμμα της NASA, στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ). Είμαι συγγραφέας αρκετών επιστημονικών άρθρων σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.
















 
























Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................