Έρχεται η «Πηνελόπη» – Η νέα κακοκαιριά που θα σαρώσει όλη τη χώρα


Αλλάζει από αύριο ο καιρός, με βροχές και καταιγίδες, καθώς ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό, η «Πηνελόπη», όπως την ονόμασαν οι μετεωρολόγοι θα κινηθεί προς τη χώρα μας. Ο καιρός θα αρχίζει να αλλάζει από αύριο το βράδυ και από τα δυτικά. Κύρια χαρακτηριστικά, οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες ενδέχεται τοπικά να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, αλλά και χιόνια στα ορεινά. 
Σύμφωνα με το meteo.gr η «Πηνελόπη», το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα σχηματιστεί στην περιοχή της Ιταλίας, με τα έως τώρα δεδομένα, θα κινηθεί αργά προς τα ανατολικά μέσα στις επόμενες ημέρες.
 Έως την Πέμπτη η κακοκαιρία


Έτσι, κακοκαιρία αναμένεται να επικρατήσει έως και την Πέμπτη 29/11/2018, με σημαντικά ύψη βροχόπτωσης σε αρκετές περιοχές της χώρας (ικανά να προκαλέσουν προβλήματα) και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα μέσα της εβδομάδας μάλιστα οι χιονοπτώσεις είναι πιθανό να επηρεάσουν και περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo η Πηνελόπη θα χτυπήσει ως εξής:

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................