ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΕ ΚΎΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ






ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΕ ΚΎΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΆΔΙΟ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ την 14-17 Νοεμβρίου 2018....!!!


Χάλκινο Μετάλλιο η Αθλήτρια μας ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ στο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ πρωτάθλημα παίδων κορασίδων με 4 νικηφόρους αγώνες και μετά από μεγάλη μάχη ιδιαίτερα στον κρίσιμο αγώνα για το μετάλλιο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο..!!
Επίσης Χάλκινο Μετάλλιο η Αθλήτρια μας ΖΟΥΛΑ ΚΩΝ/ΝΑ Στο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ Κύπελλο στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών η οποία γυμνάζεται στο Δάσκαλο Κ, Στέφανο Μπούτιο και καθοδηγήθηκε στους αγώνες από τον Δάσκαλο Κ, Παλαυρα Αποστόλη λόγω απουσίας μου.. 


Ευχαριστώ πολύ και τους δύο Δάσκαλους για την σημαντική βοήθεια..
 
Το ότι βρίσκεται συνέχεια και σταθερά η μικρή μας πόλη σε πανελλήνια βάθρα με κάνει χαρούμενο και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω μαζί με τα εκπληκτικά παιδιά, τους γονείς, τους φίλους και όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια ώστε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ να εξακολουθεί το πετυχημένο έργο του : ΑΘΛΗΤΕΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ - ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ..!!. 


Τα συγχαρητήρια μου για μια ακόμη φορά στα κορίτσια για την μεγάλη τους επιτυχία..


Γιώργος Μαρίνος 










Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................