''ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ 2'' Γράφει :Ο ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ



 Για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές συνεχίζω να αναφέρομαι και σήμερα. Πιστεύω ότι θα μπορώ να λέω την γνώμη μου και να αναδεικνύω τα κακώς κείμενα (διαπλοκές – συναλλαγές κάτω απ’ το τραπέζι και κ.λπ.) των διαφόρων υποψηφίων έως ότου γίνουν οι εκλογές!!!


 Όπως έχουμε διαπιστώσει και από προηγούμενα χρόνια, πολλά γίνονται στο τραπέζι των διαβουλεύσεων και ακόμα περισσότερα στο παρασκήνιο και στις μεταμεσονύχτιες συναντήσεις.
 Εμείς οι απλοί πολίτες – ψηφοφόροι δυστυχώς τα περισσότερα τα μαθαίνουμε εκ των υστέρων κι όταν όλα έχουν τελειώσει. Από αυτό εδώ το βήμα και με όσες δυνατότητες έχω κάνω ότι μπορώ να σας ενημερώσω με όσες γίνεται περισσότερες αλήθειες.
 Δυστυχώς ένας μεγάλος αριθμός πολιτών στις δημοτικές εκλογές ψηφίζει με κριτήριο το συναίσθημα για τον φίλο – τον συγγενή ή και τον κουμπάρο!!! Μεγάλο λάθος κατά την γνώμη μου. Η εκλογή αντιπροσώπων για την αυτοδιοίκηση είναι άκρως πολιτική πράξη και έχει άμεση σχέση με τα προβλήματα της καθημερινότητας μας. Αυτό σημαίνει κατ’ ανάγκη και κομματική ευθυγράμμιση. Η συμμετοχή μας είναι επιβεβλημένη και θα πρέπει να είναι καθοριστική στα λόγια αλλά και στην ΠΡΑΞΗ προς όφελος του γενικού καλού της κοινωνίας. Βέβαια για να εκτιμήσει κανείς την ποιότητα και την σημασία που έχει η ψήφος του καθενός από εμάς πρέπει να έχει δεχτεί και την ανάλογη εκπαίδευση στο τι σημαίνει Δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα!!! Θα πρέπει να έχει αυξημένη κριτική σκέψη και να μην συμπεριφέρεται ως ένα άβουλο όν και να αφήνει περιθώρια στον κάθε λογής πονηρό να τον «εκμεταλλεύεται».
 Στον δικό μας δήμο εκτός από τους όρκους πίστης που δίνονται δημόσια εκατέρωθεν από φίλους – οικογένειες – υποψηφίους άρχισαν σιγά σιγά να εμφανίζονται και ΔΩΡΗΤΕΣ!!! Προς τον δήμο και στις άλλες κοινωνικές δομές της περιοχής. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΣΚΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. Όποιος μπορεί και προσφέρει για το καλό της κοινωνίας ΜΠΡΑΒΟ.
Αλλά μήπως πρέπει να έχουμε τον νου μας κι εμείς οι πολίτες; Και να σκεφτούμε γιατί τώρα; Τόσα χρόνια δεν υπήρχαν ανάγκες; Προεκλογικά εμφανίστηκαν; Μήπως όλα αυτά και κάποια άλλα που θα δούμε και θα ακούσουμε στην πορεία θέλουν να καταδείξουν και υποδείξουν «καλούς» υποψηφίους και υποστηριχτές δήθεν «αμερόληπτους»;
 Πολλές είναι οι δωρεές αλλά και κάποιες θέσεις εργασίας που ετοιμάζονται – τάζονται να προσφερθούν στον λαό απροκάλυπτα και ανεύθυνα. «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» είχε πει ο Λαοκόων (Τρώας ιερέας) σύμφωνα με τον ΌΜΗΡΟ όταν κατά την πολιορκία της Τροίας οι Έλληνες άφησαν το Ξύλινο άλογο (Δούρειος ίππος) έξω από τα τοίχοι. Η συγκεκριμένη φράση αποδίδεται και στην Κασσάνδρα.
 Οι Τρώες δεν τους άκουσαν και επήλθε η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! Εγώ σαν απλός καταγραφέας γεγονότων βλέπω ορισμένους απ’ τους υποψήφιους μέχρι και παρέλαση να κάνουν με τα παιδιά των σχολείων. Τώρα αλλά και στις 25 του Μάρτη που θα ‘χει και φουστανέλα… Εσείς ως αναγνώστες αν θέλετε κρατήστε στο μυαλό σας αυτά που έχω γράψει με τον τίτλο 
''ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ'' 1 εδω &2.
ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ.
25-10-2018





Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................