ΑΣΤΑΚΟΣ: Εκδήλωση από τον νεοσύστατο Σύλλογο μοτοσικλετιστών




Ένας νέος Σύλλογος έχει αρχίσει να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στον Αστακό.


Ο Σύλλογος μοτοσικλετιστών . Είναι μια ομάδα παιδιών λάτρεις των μηχανών(μοτοσυκλετών) με πολλά οράματα και ελπίδες να καταξιωθούν και να αναδείξουν την άξια της μοτοσυκλέτας  .
Είναι μια προσπάθεια που το μόνο που απαιτούν από όλους μας , είναι η συμπαράσταση. Σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της περιοχής προσπαθούν να αναδειχθούν και να καταξιωθούν σαν ένας δυναμικός σύλλογος.
Οι δυσκολίες φυσικά είναι πολλές και μεγάλες  άλλα το πάθος  και η αγάπη τους για την μοτοσυκλέτα, τους δίνει θάρρος άλλα και κουράγιο να προσπεράσουν όλα τα εμπόδια .

Ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι με μια μια πολύ μεγάλη εκδήλωση(πανηγύρι όπως την λέμε εμείς εδώ) στις 10 Αυγούστου ήμερα παρασκευή  στον Αστακό  Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών  δημοτικών και λαϊκών συγκροτημάτων θα παρελάσουν για  ένα βράδυ από την πολύ του Αστακού.
Η διαβεβαίωση που μας στέλνει ο Σύλλογος είναι ότι θα περάσουμε αξέχαστα Η συμμετοχή σας και η συμπαράσταση πρέπει να είναι εντυπωσιακοί   γιατί όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο καλύτερα θα περάσει η βραδιά , παράλληλα δε θα δώσει θάρρος στα νέα παιδιά να συνεχίσουν Αξίζει λοιπόν  μια βόλτα από τον χώρο της εκδήλωσης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΎΘΕΡΗ....ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 6949356187..


Χρήστος Μπόνης

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................