Βασίλης Φεύγας: Ευκαιρίες για γνώση και επαγγελματική κατάρτιση για όλους!


Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι σημαντικό έπειτα από μια κοπιαστική προσπάθεια οι νέοι της πατρίδας μας να βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται. Σήμερα αυτοί και οι οικογένειες τους πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι.
Υπερήφανοι όμως πρέπει να αισθάνονται και όσοι δεν πέτυχαν το στόχο τους. Η ζωή προσφέρει ευκαιρίες για όλους και ιδίως για όσους δεν το βάζουν κάτω και κοιτάζουν με αισιοδοξία μπροστά.
Σήμερα όπου σε ευρωπαϊκό επίπεδο η δια βίου μάθηση και η επαγγελματική κατάρτιση αποτελούν προτεραιότητα όσον αφορά την εκπαίδευση, η ελληνική πολιτεία πρέπει να υποστηρίξει, να αναβαθμίσει και να εκσυγχρονίσει τις υπάρχουσες  δομές ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και επαγγελματικές δεξιότητες όλοι όσοι σήμερα αισθάνονται απογοητευμένοι. Οι ευκαιρίες για γνώση και επαγγελματική κατάρτιση αφορούν το σύνολο της ελληνικής νεολαίας!»

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................