Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης''



Αγαπητοί συγχωριανοί
Φέτος το καλοκαίρι συμπληρώνονται δεκαέξι χρόνια από την ίδρυση του Πολιτιστικού μας Συλλόγου. Ο ¨ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ¨ που ξεκίνησε το 2002 από μία συγκέντρωση Μπαμπινιωτών στο παλιό μαγαζί, και κατοικία τότε του Νίκου Χρ.Ζαρκαδούλα, διήνυσε και διανύει μια αξιόλογη πορεία.

Μικρές οι οικονομικές του δυνατότητες αλλά με μεγάλη καρδιά και αγάπη για το χωριό πραγματοποίησε πλήθος έργων. Δημιούργησε  χώρο αθλοπαιδιών και αναψυχής, προχώρησε σε αναπλάσεις παλαιών πηγαδιών, τοποθέτησε παγκάκια και κάδους απορριμμάτων και έκανε πολλές δενδροφυτεύσεις.
Διοργάνωσε και διοργανώνει εκδηλώσεις  πολιτισμού που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και έχουν επαινεθεί από συμπατριώτες άλλων περιοχών του Νομού μας αλλά και από άλλα μέρη της πατρίδας μας.
Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες για την ολοκλήρωση του Λαογραφικού μας Μουσείου το οποίο θα στεγάσει την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Βέβαια, όλα αυτά έγιναν χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση των συγχωριανών μας αλλά και φίλων της Μπαμπίνης.
Τα μέλη, των οκτώ μέχρι τώρα, Διοικητικών Συμβουλίων με σύμπνοια στις αποφάσεις και  άριστη συνεργασία κατέβαλαν άοκνες προσπάθειες για την πολιτιστική αναβάθμιση της Μπαμπίνης μας.
Δεν απέχουμε πολύ από την ολοκλήρωση της θητείας του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου. Στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στη πλατεία όπου θα γίνει ο απολογισμός και η εκλογική διαδικασία για μην αναλωθούμε στην διαδικασία εξεύρεσης υποψηφίων, αλλά να διαθέσουμε το χρόνο μας δημιουργικά συζητώντας για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου μας, καλό θα είναι από τώρα να υποβληθούν υποψηφιότητες ώστε χωρίς καθυστέρηση να εκλεγεί το νέο Δ.Σ.
Το οποίο με τη βοήθεια όλων μας θα συνεχίσει το Πολιτιστικό έργο του Συλλόγου.


΄εν Μπαμπίνη αρ.φύλλου .67

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................