Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.Το βιβλίο του Χρήστου Τούμπουρου, ''Με την Ηπειρώτικη λαλιά''






Στη κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15 , 7ος όροφος, όπισθεν Παλαιού Δημαρχείου Αθηνών)....... χθες Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018Η Αδελφότητα Αγναντιτών Αθήνας και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης,
 Υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. παρουσίασαν το βιβλίου του Χρήστου Α. Τούμπουρου «Με την Ηπειρώτικη λαλιά»

  Χαιρετισμό απηύθυναν: Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Αγναντιτών Αθήνας Βαγγέλης Κώστας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης Νίκος Σπέγγος, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Δόσης.

Για το βιβλίο μίλησαν οι : Βαγγέλης Κούτας, Λογοτέχνης Όλγα Σκαρή, Φιλόλογος Κατερίνα Σχισμένου, επιμελήτρια του βιβλίου.


Τη συζήτηση συντόνισε  και διάβασε αποσπάσματα η Μαρίκα Γκόνη.

Ο Χρήστος Τούμπουρος είναι τακτικός συνεργάτης του Μπαμπίνη ΙΝ καθώς δημοσιεύουμε σε εβδομαδιαία βάση άρθρα του κυρίως λαογραφικά τα οποία τα συναντάμε σε Ήπειρο και Αιτ/νια. Επίσης ο Χρήστος Τούμπουρος λάτρης του μεγάλου Τάκη Καρναβά για τον οποίο έχει δημοσιεύει σχετικά άρθρα του.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε  καλοτάξιδο το νέο του βιβλίο.







 
































































































 











Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................