H MegArt Gallery θερμός συμπαραστάτης στο έργο της Ξηρομερίτισσας και προέδρου του συλλόγου ΑΓΑΠΩ Έλενας Σερεπίσου





Γνωρίζοντας κάποιος την Έλενα Σερεπίσου θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει χαρισματικό και απόλυτα εξωστρεφή και ευθύ άνθρωπο. Ένας άνθρωπος δυναμικός που κύριο στόχο έχει τη προσφορά και τη παροχή βοήθειας σε οικογένειες κυρίως της Δυτικής Αττικής. 


Πρόσφατα και συγκεκριμένα τους τελευταίους 4 μήνες η 'Έλενα αγκάλιασε - εθελοντικά πάντα - μία πολύ ιδιαίτερη οικογένεια, αυτή του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος που φροντίζει παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και πολυαναπηρία. 

Αιτία και αφορμή στάθηκε η πρόταση του Χρήστου Πετρίδη από τους Έλληνες & Ξένους Δημιουργούς και τη δράση που θα υλοποιούσαν για τη στήριξη του Ιδρύματος σε συνεργασία με τη συντονίστρια εθελοντικών ομάδων Αναστασία Γκούβα. 

Σε ελάχιστο χρόνο και με αυστηρή συνέπεια όλα ήταν έτοιμα ώστε τα τηλεοπτικά spots να ξεκινήσουν να προάγουν το Έργο της μεγάλης ομάδας πια για τα παιδιά. 

Η Έλενα Σερεπίσου, ως Πρόεδρος του συλλόγου ΑΓΑΠΩ, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες του εγχειρήματος μέσα από τη πολυετή εμπειρία της σε αντίστοιχα θέματα, στάθηκε αρωγός στη κίνηση αυτή. 

Στις 10 Ιανουαρίου, το δρώμενο Τέχνης ''Όλοι Μαζί'' στο νέο πολυχώρο Πολιτισμού MegArt Gallery στην Αθήνα κατακλύστηκε από κόσμο και το ενθουσιώδες κοινό συνέπραξε ώστε το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα να αποκτήσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και αναγνωρισιμότητα. 

Το γεγογός αυτό στάθηκε η αφορμή ώστε η Έλενα Σερεπίσου να συνεχίσει να στηρίζει με όλες τις τις δυνάμης τα παιδιά του Ιδρύματος και μέσα από τη MegArt Gallery και τα media να τους παρέχεται βοήθεια και στήριξη. 

Πρόκειται για ένα νέο χώρο όπου σε μόνιμη βάση πραγματοποιούνται εικαστικές εκθέσεις και φιλοξενούνται συλλεκτικά έργα μεγάλων ζωγράφων που σκοπό έχουν τη στήριξη του Ιδρύματος. 

Τον προσεχή Μάιο θα πραγματοποιηθεί στη MegArt Gallery η δεκαήμερη έκθεση Τέχνης για το σύλλογο ΑΓΑΠΩ, τιμής ένεκεν της άψογης συνεργασίας των Ελλήνων και Ξένων Δημιουργών με την Έλενα Σερεπίσου.

fylarhos.blogspot.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................