Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ''





Την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου, μαζευτήκαμε στην αίθουσα του Συλλόγου μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Από 6-8μ.μ. πραγματοποιήθηκε, σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού η γιορτή για τα παιδικά τμήματα και νοιώσαμε πως ο σύλλογος έχει γερά θεμέλια και πως οι ρίζες δίνουν συνεχώς νέα βλαστάρια και καρπούς.


Στη συνέχεια, η χαρά κορυφώθηκε με την έλευση και τη γιορτινή διάθεση των μελών και φίλων του Ομίλου μας.
Ευχαριστούμε θερμά το AMARO Εστιατόριο Amaro για τις πρωτοχρονιάτικες πίτες, τον εφημέριο της ενορίας του Αγίου Χριστοφόρου, πατέρα Βασίλειο, τον Σύλλογο Μικρασιατών προσφύγων Ν. Αιτωλ/νίας που μας τίμησε με παρουσία αρκετών μελών του, τα παιδιά μας και τους γονείς τους, όλα τα μέλη μας, όλους τους φίλους.
Ευχαριστώ θερμά για την πρωινή βοήθεια στην προετοιμασία τον Ντίνο Kwstas Ntinosτον Φειδία Feidias Malousis την Εμμανουέλα, την Αλεξάνδρα, τον κ. Φρίνζο.
Ευχαριστώ πολύ την Δήμητρα Τσούμα Δήμητρα Τσούμα που με αγάπη και μεράκι στόλισε τις βασιλόπιτες, ευχαριστώ τα κορίτσια του συλλόγου για τα ωραία και νόστιμα φαγητά.
Ήταν μια εκπληκτική βραδιά γεμάτη συναισθήματα και επικοινωνία αληθινή! Ευχαριστούμε! Καλή χρονιά κι ευλογημένη. 




ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Τασούλα Γεωργιάδου








Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................