Μεγάλο γλέντι στη συνεστίαση του Συλλόγου Μπαμπίνης (Φωτο)






Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης», σήμερα  Κυριακή  04/02/2018 το μεσημέρι στη μουσική ταβέρνα «ΑΓΓΕΛΟΣ» στο Χαϊδάρι .
 Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου....... και γλέντησαν ως αργά το βράδυ.



Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία έκοψε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλειος Μουρκούσης(με ρίζες από τη Μπαμπίνη) ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία & ευτυχία σε όλους τους Μπαμπινιώτες  .


Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Κομπλίτσης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την νεολαία η οποία με την παρουσία και συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει Σύλλογος , αποτελεί την ελπίδα για τη συνέχιση της πολιτιστικής προσπάθειας του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:  Ο  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου Δημήτριος Κομπλίτσης, το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θυρειωτών Αθήνας Ελευθερία Ζώζου,  ,  το μέλος του Δ/Σ  Κέντρου Μέριμνας & Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ο Βαγγέλης Κουτιβής.
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. 
Επίσης ευχαριστούμε τους δωροθέτες (συγχωριανούς & φίλους) για τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου .














































































 







 
 














































ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΦΩΤΟ: Μπαμπίνη ΙΝ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................