Το Σάββατο 27/1 τα μπλόκα των αγροτών σε Συκιά και Ερμίτσα



Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί θα στηθούν τα μπλόκα μεταξύ των κόμβων Συκιάς και Ερμίτσας όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Παναιτώλιο παρευρέθηκαν πλήθος αγροτών και αντιπροσωπείες σχεδόν από το σύνολο των Αγροτικών συλλόγων. Αναδείχτηκε ότι είναι μονόδρομος η κλιμάκωση του αγώνα απέναντι σε παλιά και νέα μετρά. Αποφασίστηκε το στήσιμο μπλόκου στο δρόμο Αγρινίου – Μεσολογγίου, μεταξύ των κόμβων Συκιάς και Ερμίτσας στις 11 το πρωί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ενώ μέχρι τότε θα γίνονται εξορμήσεις ενημέρωσης-και συσκέψεις στα χωριά της περιοχής. Απέναντι σε αυτήν την πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων, αλλά και στην εκστρατεία αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης του αγροτικού κόσμου που εντείνει η κυβέρνηση, οι μικρομεσαίοι αγρότες δίνουμε τη μάχη που αφορά την ίδια την επιβίωσή μας.
Βασικά αιτήματα του πλαισίου πάλης:
Δείτε εδώ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................