Παρέμβαση ενάντια στην κατάργηση του χώρου ρίψεων στη διάρκεια της βράβευσης του ακοντιστή Γ. Κυριαζή (VIDEO - ΦΩΤΟ)


Την Κυριακή 7 Γενάρη ο ΟΦΚΑ Αγίου Δημητρίου βράβευσε τον Γιάννη Κυριαζή, αθλητή που διέπρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, βγαίνοντας 6ος στην κατάταξη στη ρίψη ακοντίου. Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, οι Κομματικές Οργανώσεις Μπραχαμίου προχώρησαν σε εξόρμηση με  ανακοίνωση με αφορμή τη μετατροπή του χώρου ρίψεων στον Άγιο Δημήτριο από τη δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ) σε γήπεδα 5Χ5, υλοποιώντας την πολιτική της ανταποδοτικότητας και εμπορευματοποίησης των χώρων αθλητισμού.

Στην ομιλία του, μετά τη βράβευσή του, ο Γιάννης Κυριαζής ανέφερε ότι το πρόβλημα αυτό πρέπει να βρει άμεσα λύση, γιατί οι αθλητές και oι προπονητές έρχονται αντιμέτωποι με νέα ζητήματα που κάνουν και τη ζωή όλων ακόμα πιο δύσκολη (Δείτε εδώ βίντεο).
Με τη σειρά τους πήραν και άλλοι νέοι αθλητές το λόγο, εκφράζοντας έντονα την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί, αισθανόμενοι και την κοροϊδία από τη δημοτική αρχή, όπου όσα χρόνια τρέχει το έργο παίρνουν συνέχεια υποσχέσεις ότι δεν θα διωχθούν από το χώρο και τώρα που τελειώνει το έργο βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι απ' έξω.
Το λόγο πήρε και ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, τονίζοντας την αναγκαιότητα οι αθλητές μαζί με τις οικογένειές τους να διεκδικήσουν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. (Δείτε εδώ βίντεο)
Τέλος, εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αγίου Δημητρίου πήρε το λόγο η Γιώτα Δήμου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και ανέδειξε τις διαχρονικές ευθύνες της δημοτικής αρχής για αυτό το ζήτημα. Τόνισε ότι με την εισαγωγή του συνθετικού χλοοτάπητα δίνεται το «τελικό χτύπημα» και στα υπόλοιπα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού. (Παρακάτω επισυνάπτεται η ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»).
Στον πρωταθλητή Γ. Κυριαζή παραδόθηκε σε ένδειξη τιμής το φύλλο του περιοδικού της ΚΝΕ «Οδηγητής», που περιέχει συνέντευξή του, από την Κάλια Φαλαλή, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής.
2 / 6
902.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................