ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ



Γράφει : O Αποστόλης Κομπλίτσης
''Ο ΑΚΑΝΑΝΑΣ''


Μας ήρθαν και οι γιορτές, με πολλά δώρα και εκπλήξεις!!! Μόνο που οι τρεις ''μάγοι'' στα χρόνια μας είναι 153. Για μία ακόμη χρονιά ζούμε τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ και τις ευτυχισμένες μέρες με επιχειρήματα και σχιζοφρενικές υποσχέσεις. Με φιλοδωρήματα ντροπής και προσπάθεια κοστολόγησης της ψήφου νέων από 18 έως 23 ετών!!! Από αυτούς που χτίζουν μέλλον για τους δικούς τους ανθρώπους και τους φιλους πάνω στις πλάτες και τα δικαιώματα ενός λαού (οι κακές γλώσσες τα λένε κομματικά ''ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ'').


Εγώ ως ένας απλος καταγραφέας γεγονότων τα βλέπω οτι όλα αυτά που ζούμε τούτες τις μέρες κινούνται προς την ΄΄ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ΄΄. Έτσι είναι το σωστό. Εμείς οι πλούσιοι!!! θα πρέπει να βοηθάμε τους φτωχούς... Τραπεζίτες-Εφοπλιστές-Γερμανούς-Γάλλους-Ρώσους-Κινέζους και λοιπούς που δεν έχουν χρήματα να πληρώνουν φόρους!!! (ενοίκιο-ρεύμα-φροντιστήρια παιδιών-ένφια κτλ. Ξέρετε τώρα εσείς, μη σας κουράζω).
Σαν απλός καταγραφέας γεγονότων και καταθέτης σκέψεων θέλω απλά να επισημάνω σε όλους τους ''απλούς'' πολίτες ότι όταν οι λαοί ταυτίζονται στη σκέψη και συμπεριφορά με την άρχουσα τάξη, τότε σίγουρα η γεύση της ζωής αλλάξει!!! Μόνο που αυτοί οι λαοί ζούνε το όνειρο τους καθισμένοι σε ιπτάμενο χαλί!! (ε, είδατε τι ωραία που τα λέω!..) Δοθήσεις όμως της ευκαιρίας, σαν παιδί και εγώ, βγήκα φέτος και είπα τα κάλαντα και θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο..
Για τους ΚΛΟΥ ΖΩ Ερευνητές-Λαογράφους κτλ Συμπατριώτες..να πω ότι δεν είναι σωστό να μοιράζουν ''καρφιά'' δεξιά και αριστερά μέρες που είναι... πάντα φιλικά να τους ξαναθυμίσω την λαϊκή ρήση..Καλό χαιρέτα τον πεζό άμα καβαλικεύεις για να σε χαιρετά κι' αυτός άμα ξεκαβαλικέψεις.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................