Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Πάνου Δ.Λαζαρόπουλου ''Το όνειρο έσβησε πριν ανατείλει..




Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) και η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ)  παρουσίασαν σήμερα πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 το βιβλίο του Πάνου Δ.Λαζαρόπουλου ''Το όνειρο έσβησε πριν ανατείλει..'' στην αίθουσα ¨Μιχαήλας Αβέρωφ" της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος), στην Αθήνα.


Το νέο βιβλίο του Πάνου Λαζαρόπουλου είναι αισθηματικό και προσπαθεί να διεισδύσει και στο χώρο του μυθιστορήματος καθώς τα άλλα είδη τα έχει καλύψει με επιτυχία  ο συγγραφέας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό των προέδρων της  (ΠΑΝ.ΣΥ) & (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) Παναγιώτη Χολή και Δημήτρη Στεργίου

Ομιλητές 
Δημήτρης Καραμβάλης .Συγγραφέας,ποιητής,δοκιμιογράφος 
Κώστας Καρούσος.Ποιητής,δοκιμιογράφος,Πρόεδρος Ε.Ε.Λ
Γιώργος Κωσταγιάννης.Ποιητής ,Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου Λειβαδιάς
Απόσπασμα από το βιβλίο διάβασε η ποιήτρια Μαριάνα Βλάχου Καραμβάλη
Μουσικό πρόγραμμα,πιάνο,από τη Φώφη Κονδύλη  μουσικό εικαστικό

Συντόνισε η Πόπη Μπαλαμώτη -Σπιτά ,φιλόλογος-λογοτέχνης 

Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας Πάνος Λαζαρόπουλος με την αποφώνησή του και τις ευχαριστίες προς όλους,  όσους συνέβαλαν στην παρουσίαση του βιβλίου και στην επιτυχία της εκδήλωσης.


Παραβρέθηκαν 
ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας, ο ταμίας της ΠΑΝΣΥ Δημήτρης Αρσένης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριχωνίδας, Δημήτρης Χριστόπουλος ο π. υπουργός κ. Αλέκος Μπαλτάς, ο επίτιμος
πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, οι π. Πρόεδροι της ΠΑΝΣΥ, Παναγιώτης Τρυφιάτης και Φίλιππος Φαρμάκης, ο συγγραφέας Νίκος Μήτσης, η Πρόεδρος από το Σύλλογο Φίλων βελανιδιάς ο Πέτρος Πολύζος, ο εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική Χρυσόστομος Πατούλας, πολλοί συγγραφείς και λογοτέχνες, Πρόεδροι, Μέλη και εκπρόσωποι Αιτωλοακαρνάνικων Συλλόγων και φορέων.













































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................