Χάνουμε τη μαγεία του χωριού μας


Γράφει: Ο Κομπλίτσης Αποστόλης


ο ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ


Υπάρχει τελικά φιλότιμο ή δεν υπάρχει;!! Έχω ξαναγράψει πολλές φορές για σκουπίδια που σε πολλά χωριά τα πετάνε όπου βρουν και όπου τους βολεύει ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ κάτοικοι και περαστικοί. 



Και στο δικό μου χωριό ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν αποτελούν εξαίρεση μερικές οικογένειες.! Συνεχίζουν να πετάνε τα σκουπίδια τους γύρω από το χωριό παρότι έχουν κάδους του Δήμου δίπλα στο σπίτι τους. Ειδικότερα στο δρόμο της λαγκάδας που όλοι οι Μπαμπινιώτες έχετε περπατήσει. 

Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος μας διαμόρφωσε στην άκρη του δρόμου ένα χώρο (θέση κονισματάκι) με δέντρα(μικρό δασύλλιο)  και παγκάκια τα οποία τοποθετήθηκαν πρόσφατα. 
Ο χώρος καθαρίζεται και συντηρείται  με ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ από μέλη του Συλλόγου. 
Ακόμα και σε αυτό το χώρο άρχισαν να πετάνε τα σκουπίδια τους  κάποιοι ασυνείδητοι και μάλιστα, προκλητικά και χωρίς τσίπα, τα φορτώνουν στα τρακτέρ και περιδιαβαίνουν από τη μία άκρη του χωριού στην άλλη σαν τις μαγάρες. 
Σημειωτέων ο χώρος αυτός βρίσκεται 60-70 μέτρα από τα τελευταία σπίτια του χωριού μας. Ως φαίνεται λοιπόν κάποιοι δεν έχουν στάλα φιλότιμο!!!!



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................