Η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ





Μέσα σ’ ένα ευχάριστο κλίμα ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ έκοψε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα χθες Τετάρτη 8  Φεβρουαρίου 2017 στην πιτσαρία ΝΑΠΟΛΙ




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Αντιδήμαρχος Αγρινίου για θέματα πολιτισμού& αθλητισμού κ. Νικόλαος Γκρίζης ,ο Πρόεδρος της Τ/Κ Αγ.Κων/νου κ.Γαμπρούλης Θέμης, ο Πρόεδρος της ομάδος του Αγ.Κων.νου κ.Κατεφίδης Κων/νος ,ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Δημήτρης Κυριακίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Γιώργος Μανδέλος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου αφού καλοσώρησε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία ,ευτυχία και χαρά σε όλους καθώς και στις οικογένειές τους .Αναφέρθηκε επίσης στο έργο του Συλλόγου που αν και νεοσύστατος έχει να αναδείξη   σπουδαίο έργο πέραν του ποδοσφαιρικών αγώνων μεταξύ των παλαιμάχων του νομού μας προσφέρει κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.
 Τέλος ευχαρίστησε το κατάστημα ΜΑΝΔΕΛΟΣ ΣΠΟΡ για τη δώρο-επιταγή που πρόσφερε σε όποιον κέρδιζε το φλουρί.
Ο Αντιδήμαρχος  Αγρινίου Νικόλαος Γκρίζης  στο χαιρετισμό του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του Δήμου  εύρεση χώρου για στέγαση γραφείο του Συλλόγου,καθώς και εργασίες στο γήπεδο της ομάδος του Αγ.Κων.νου περί τα τέλη Μαΐου.









 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Μασαλής

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................