Με μεγάλη επιτυχία και με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ) 1829-1944 του Νικολάου Χαρ. Τέλωνα






Με παρουσία πολυπληθούς κοινού πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στη Στοά του βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου η παρουσίαση του βιβλίου ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ) 1829-1944 του Νικολάου Χαρ. Τέλωνα. Από τη Δημοτική βιβλιοθήκη Αμφιλοχίας (Κ.Ε.ΚΑ.Δ.Α) και την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε)



Την εκδήλωση παρουσία του Ιερού κλήρου,βουλευτών, δημάρχων, πρώην βουλευτών, εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων  συντόνισε ο Παναγιώτης Ι. Κοντός πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ομιλητές για το βιβλίο και τον συγγραφέα : O Αριστοτέλης Γ.Μιμμής επίτιμος δικηγόρος τ.Βουλευτής, Ευθύμιος Α.Πριόβολος Θεολόγος-φιλόλογος-Συγγραφέας.Χρυσούλα Σπυρέλη,Διδάκτωρ Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

 Στην αποφώνηση του ο συγγραφέας Νικόλαος Τελώνας φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την τιμή που του έκαναν καθώς και τους εισηγητές που παρουσίασαν το βιβλίο του. 






































Μπαμπίνη ΙΝ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................