Αιτωλοακαρνανία :Εκτεταμένες καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα


Εκτεταμένες καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα Τεράστιες ζημιές στην υποδομή – Ολοκληρωτική καταστροφή στην παραγωγή. Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία.

Εκτεταμένες είναι οι καταστροφές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα τις πρωινές ώρες σήμερα, πλήττοντας τις περιοχές Αιτωλικού, Χρυσοβεργίου, Φραγκουλέικων και Οινιαδών (κυρίως την περιοχή του Νεοχωρίου). Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί σε οδικό δίκτυο και λοιπές υποδομές, κατοικίες, αποθήκες, ποιμνιοστάσια και καλλιέργειες σε όλες τις παραπάνω περιοχές, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Τριχωνίδας, τόσο πέριξ της πόλης του Αγρινίου όσο και στο Καινούριο, το Παναιτώλιο, την Παραβόλα, καθώς και κοινότητες στα ορεινά. Μεγάλες είναι οι καταστροφές στα χωριά της Μακρυνείας, αλλά και σε ολόκληρη σχεδόν την Αιτωλοακαρνανία, η οποία και κόπηκε στα δυο ύστερα από τη μεγάλη κατολίσθηση στο φαράγγι της Κλεισούρας, όπου, μάλιστα, χρειάστηκε παρέμβαση απεγκλωβισμού οδηγών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................