Για το άνοιγμα του φύλλου
- 1 κιλό αλεύρι
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 νεροπότηρο χλιαρό νερό
Για τη γέμιση της πίτας:
- 1 κιλό χόρτα για πίτα (αυτή την εποχή καλό είναι το σπανάκι)
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ματσάκι άνηθο
- 2 αυγά
- αλάτι
- λίγο ελαιόλαδο
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.