Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου ''Ο Αγίος Νικόλαος'' Τίμησε τον συμπατριώτη μας παραολυμπιονίκη ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟ




Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου ''Ο Αγίος Νικόλαος'' τίμησε τον συμπατριώτη μας (Μοναστηράκι)παραολυμπιονίκη ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην παραολυμπιάδα του Ρίου το 2016 στο άθλημα της άρσης βαρών επί πάγκου. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του Συλλόγου και πρόεδρο της ΟΠΣΥΞ Δημήτρη Στεργίου. Είχε προηγηθεί video με τη συμμετοχή του Δημήτρη σε αγώνες ,από τη μεριά του ο χάλκινος παραολυμπιονίκης ευχαρίστησε το Σύλλογο Παπαδαταίωτων για την βράβευση του στην πολύ σπουδαία εκδήλωση προς τιμή του.



Οι επιτυχίες του Δημήτρη Χάλκινο μετάλιο παραολυμπιάδα Ρίο 2016 Πρωταθλητής Ελλάδος το 2010, 2011, 2012, 2013, και 2014. Κάτοχος Πανελλήνιου ρεκόρ Ανδρών στην κατηγορία των 54 κιλών.
3η θέση στο παγκόσμιο διεθνές τουρνουά με Ευρωπαϊκό ρεκόρ τον Φεβρουάριο του 2013 στο Daubai.
2η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ρωσία το Μάιο του 2013.
1η Θέση στους αγώνες στην Ουγγαρία τον Ιανουάριο 2014.










Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................