''Στα Καλέσματα ''




Γράφει ο Αποστόλης Κομπλίτσης

(''Ο Ακαρνάν)


Για άλλη μια φορά οι νεολαία του χωριού μας έδωσε δυναμικό παρόν στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας .έτσι επί μια εβδομάδα οργώνοντας κυριολεκτικά τους δρόμους και τις πλατείες του χωριού προετοίμαζαν και εκτελούσαν με ακρίβεια το πολύ καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα απ' το Δ/Σ του Συλλόγου .

Απ΄ τον Φώτη μέχρι το μικρό ...Σάββα όλοι κάτι είχαν να κάνουν .Ο Διονύσης και ο Βασίλης με μια μεγάλη παρέα (αγόρια -κορίτσια)έφεραν είς πέρας της βαριές και δύσκολες δουλειές . Ο Σάββας με τα ηλεκτρονικά και τα οικονομικά τα πήγε περίφημα . Ο Σωτήρης (νέος ΣΕΦ)ξεκίνησε από τα χαράματα το Σάββατο για να συνεχίσει την παράδοση στο μαγείρεμα της μακαρονάδας κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του πατέρα του Σπύρου (Αρχιμάγειρα του Ξηρομέρου).
Όμως εδώ δεν θα ΄΄ηθελα να ξεχάσω και τα μεγάλα παιδιά(τον Άγγελο τον Νίκο τον Πάνο τον Θανάση καθώς και τις γυναίκες (Βασιλική-Γλυκερία- Παναγιώτα -Αλεξάνδρα-Μαρία-Μαργαρίτα) τους επαγγελματίες του χωριού μας (καφενεία -παντοπωλεία) για την όποια βοήθεια τους ζητήθηκε την έδωσαν με μεγάλη προθυμία.
Όλοι μαζί σαν ένα κουβάρι σαν μια μεγάλη φεγγαρόφωτη αγκαλιά έδωσαν το παρόν.


 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................