Πογωνιά beach bear MOLOS ( φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης)



Tελικά ο Ελληνας μπορεί να έχει δεκάδες ελαττώματα άλλα δεν του λείπουν και τα χαρίσματα. Ενα απο αυτά είναι και το κριτήριο της επιβράβευσης σε ορισμένους τομείς της ζωής  του. Το λέω αυτό διότι  κάποιοι φίλοι απο τον Αστακό που μου ζήτησαν πληροφορίες θέλοντας να περάσουν μια διαφορετική ήμερα στις  διακοπές τους έξω απο τον Αστακό και με δεδομένο ότι εγώ είχα επισκεφθεί στην περιοχή Πογωνιά το beach bear  MOLOS   με τη επάνοδο τους με εξέπληξαν ευχάριστα διότι αντιμετώπισαν και αυτοί το ίδια εξυπηρέτηση και φιλοξενία ανάλογη με την δίκη μου- Άψογο σέρβις  υπεροχή θεά καθαρή παράλια και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ εκπληκτικές τιμές.


Το  πολυπληθές προσωπικό(όντως αξιοπερίεργο με τέτοιες οικονομικές δυσκολίες) ευγενέστατο και ταχύτατο . Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα που συνάντησαν ήταν η πολυκοσμία και η δυσκολία να εξασφαλίσουν ξαπλώστρα --Σημειωτέον χωρίς εξτρά χρέωση--σημάδια ότι η καλή φήμη που το συνοδεύει  δημιουργεί πολλοίς επισκέπτες .
Εύχομαι να συνεχίσει ο επιχειρηματίας (που σημειωτέον δεν τον ξερό καθόλου , όλως τυχαίως και εγώ βρέθηκα καθοδηγούμενος απο τις διαφημιστικές πινακίδες ενώ είχα προορισμό άλλη παράλια)  να προσφέρει το ίδιο και καλύτερο σέρβις στους λουόμενους  παραθεριστές διότι το κέρδος δεν θα είναι μονόπλευρο άλλα πολύπλευρο .
Χωρίς να υπολειπετε η περιοχη μας απο καταπληκτικές παράλιες και τέτοιου είδους beach baer   σε όλη την διαδρομή απο Αστακό έως Πάλαιρο (βλεπε αγριλιά- παλιόβαρκα κλπ) αξίζει μια στάση   στο συγκεκριμένο σημείο .

Οι καλές συστάσεις των φίλων μου  σας προτρέπουν να τις διαπιστώσετε
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................