Μια εντυπωσιακή επίδειξη της τέχνης του TAEKWONDO στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΗΡΑΚΛΗ




κείμενο -foto: Χρήστος Μπόνης

Μια εντυπωσιακή επίδειξη της τέχνης του TAEKWONDO στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΗΡΑΚΛΗ από τους αθλητές των ομάδων που συμμετέχουν στο θερινό Camp στον Αστακό παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα . 


Οι δάσκαλοι και αθλητές σε πλήρης αρμονία όπως εξ άλλου ταιριάζει άλλα και χαρακτηρίζει όλα τα αθλήματα των πολεμικόν τεχνών παρουσίασαν στους λιγοστούς φιλάθλους που παρευρέθηκαν για να τους θαυμάσουν και να τους χειροκροτήσουν.
 Η εντυπωσιακά συνεχιζόμενη αποχή των κάτοικων του Αστακού από το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός , δεν απογοήτευσε τους καθηγητές και μαθητές να μας παρουσιάσουν τα μυστικά της πανάρχαιας αυτής τέχνης για την αυτοάμυνα.
 Πέραν των άλλων αθλητών από τις υπόλοιπες ομάδες ξεχώρισαν για άλλη μια φορά οι αθλητές της ομάδας του Αστακού ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δείγμα το πόσο σοβαρή δουλειά εξακολουθεί να γίνετε. 
Εξ άλλου η ΦΗΜΗ αυτής της ομάδας δεν είναι μυστικό καθότι τα μετάλλια που κοσμούν τα δωμάτια των αθλητών καθώς και τα κύπελλα στα γραφεία του συλλόγου είναι η απάντηση. 
Σε πείσμα των καιρόν άλλα και των συνθηκών και παρ ότι το αγκάλιασμα αυτοί του συλλόγου δεν έχει την ανάλογη ανταπόκριση που έχουν απλοχεριά οι δυο άλλοι αθλητικοί σύλλογοι (ΗΡΑΚΛΗΣ και ΑΙΟΛΟΣ)εν τούτοις καταφέρνουν να ανεβάζουν ψηλά στα αθλητικά βαθύτερη των όλων των κατηγόριων όλων των αγώνων την σημαία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και κατ επέκταση του ΑΣΤΑΚΟΥ.
 Μόνο και μόνο η συμμετοχή (χθες) των γονιών η φίλων   των αθλητών του κένταυρου να έδιναν το παρόν στο γήπεδο ,είναι σίγουρο ότι η άδεια (φυσική) εξέδρα θα είχε γεμίσει και η χαρά των παιδιών θα ήταν απερίγραπτη, Ίσως αυτό το camp να είναι το έναυσμα της αντίστροφου ανάλογα σχέσης και ενδιαφέροντος των Αστέριωτων(και φυσικά όχι μόνο των κατοικούντο ν στον Αστακό διότι στον Κένταυρο αγωνίζονται και αθλητές των γύρω περιοχών







































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................