Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξάγετε το Summer Camp TAE KWON DO στον Αστακό.



Του Χρήστου Μπόνη
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξάγετε το Summer Camp TAE KWON DO στον Αστακό με ομάδες όχι μόνο του Νομού μας άλλα από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και είναι αξιοσημείωτο και ομάδες από την γείτονα χώρα την Αλβανία .



Η προσπάθεια άλλα και η επιτυχία που γνώρισε τα δυο προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένη δραστηριότητα έτυχε μεγάλης προσοχής άλλα και συμμετοχής. Μεγάλος δε και ο αριθμός των αθλητών που συμμετέχουν , αποδεικνύοντας έτσι ότι στον Αστακό γίνετε κάτι πολύ σοβαρό πάνω στο άθλημα παράλληλα δε εμπιστεύονται απολυτά τις προσπάθειες της ομάδας ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ο οποίος έχει ένα αξιόλογο άλλα και πολυπληθείς ιστορικό σε διάφορα πρωταθλήματα που λαμβάνει χώρα.
Πέραν δε της αθλητικής προβολής που σηματοδοτεί το τουρνουά αυτό έχει και οικονομική του σημασιακό στα πέτρινα χρονιά του μαρασμοί και της στεγνότητας που κυριαρχούν στον τόπο μας Αξιέπαινη λοιπόν η προσπάθεια του συλλόγου να κατορθώσεις να επιβάλλει για τρίτη φορά αυτό το τουρνουά , αξιέπαινη η προσπάθεια των αθλητών , αξιέπαινη προσπάθεια κυρίως των επαγγελματιών(ξενοδόχων -εστιατόρων) που συμφωνήσαν σε ένα οικονομικό συμβόλαιο ούτως ώστε να διεξαχθεί το προαναφερθέν τουρνουά και να μην μετακομίσει σε άλλους τόπους της Ελλάδος(ίσως από τουριστικής Πλευράς πιο ελκυστικούς).
Εν αντιθέσει δε με τους πιο πάνω φορείς με ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ(Ο) μπορούν να βαθμολογηθούν το πλείστον των κατοικούν των στον Αστακό συμπεριλαμβανόμενου και της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι δείχνοντας ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για το μεγάλο καλοκαιρινό αυτό τουρνουά απολαμβάνουν φραπέ -frendo και f/b στις αναπαυτικές καρέκλες των Cafe αλλά και της (υποτιθέμενης) πλαζ δείχνοντας έτσι το πως αξιολογούν τα γεγονότα στην πόλη τους.













 Χρήστος Μπόνης.(Κείμενο -foto)Aπo  ανάρτηση στη σελίδα του στο fb
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................