Τεράστια ουρά στον παραλιακό δρόμο του Αστακού από εκδρομείς με σκοπό να επιβιβασθούν στο Φ/Β με προορισμό την Ιθάκη και Κεφαλλονιά. (φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης




Για άλλη μια μέρα  σχηματίσθηκε   τεράστια ουρά απο (κυρίως) ΙΧ στον παραλιακό δρόμο του Αστακού με σκοπό οι εκδρομείς  να  επιβιβασθούν  στο Φ/Β με προορισμό την Ιθάκη και Κεφαλλονιά. 

Μετά δε την κατάργηση της γραμμής απο την Πελοποννησίων προς τα δυο αυτά νησιά η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα Φυσικά (χωρίς να το εκλαμβάνουν ορισμένοι ότι είναι κριτική εις; βάρος τους) θα μπορούσαν οι δυο Δήμου Ξηρομέρου και Ιθάκης να διοργανώσουν ένα μικρο  happening στις δυο προβλήτες αποδεχόμενοι και καλωσορίζοντας τους εκδρομείς έστω με ένα αναψυκτικό η ένα τουριστικό οδηγό .
Η απρόβλεπτη αυτή προσφορά  της κατάργησης της γραμμής της Πελοποννήσου δίνει την δυνατότητα στον Δήμο μας να την αξιοποιήσει προσοδοφόρα . Πολες προτάσεις μπορούμε να σκεφθούμε και να προτείνουμε  όλοι μας άλλα θεωρό ότι Δημοτική Αρχή έχει την διορατικότητα και την αποφασιστικότητα να μπορεί και να προτείνει και να υλοποιήσει ταυτόχρονα.

Ας έρθει έστω και τώρα σε επικοινωνία με τον Δήμο Ιθάκης και ας ξεκινήσουν  ακόμη και αυτή την χρονική περίοδο μια  πρώτη εκδήλωση που θα είναι η απαρχή μιας συνεργασίας . Ακόμη και ένα χαρτάκι που θα είναι γραμμένος ο προορισμός του ΙΧ(Ιθάκη η Κεφ/νια) και απο κάτω Δήμος Ξηρομέρου  το οποίο  θα μοιράζετε μπροστά στον καταπέλτη στους οδηγούς σε συνεργασία με τους ναυτικούς του πλοίου.






Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................