Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Πάνου Λαζαρόπουλου ''Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ Χτες και σήμερα''






 Με ιδιαίτερη επιτυχία  παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Πάνου Λαζαρόπουλου ''Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ  Χτες και σήμερα'' στη Στοά του Βιβλίου στις 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή  από το   Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» σε συνεργασία με την  Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε.)  



Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. κ.Παναγιώτης Κοντός, καθηγητής Πανεπιστημίου.


Χαιρέτησαν την παρουσίαση ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων κ. Ταξιάρχης Σάββας, ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Πάνος χολή και  Ο πρόεδρος εφετών Αλέκος Σάββας



Για το βιβλίο μίλησε ο Γιάννης Δημητρούκας, Ιστορικός και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Μονάχου

Την εκδήλωσε έκλεισε ο συγγραφέας Πάνος Λαζαρόπουλος ευχαριστώντας τον σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων ''τα Κόροντα'' για την έκδοση του βιβλίου   καθώς όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση  στο νέο του βιβλίο .

Παραβρέθηκαν κ.Πάνος Σόμπολος(πρόεδρος συλλόγου Αιτ/νων δημοσιογράφων) ,ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Πάνος Χολής,ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης ΣτεργίουΟ πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ Χρήστος Σαλαούνης- ο πρώην πρόεδρος ΠΑΝΣΥ Καλοσπύρος Αλέκος ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου κ.Κώστας Γεωργούλας,ο συγγραφέας Νίκος Μήτσης, Μπαμπάνη Μαρία προϊσταμένη ειρηνοδικείου Αθηνών, ο Ορφανίδης Δημήτριος Γ.Γρ. του σωματίου κύκλος λογοτεχνών δικαστών καθώς και η ταμίας του συλλόγου Σοφία Λιγνού, οι εκπαιδευτικοί Διονύσης Μπερερής,Πέτρος Μπερερής,Γιάννης Γερογιάννης και ο Βαγγέλης Κουτιβής μέλος του Δ.Σ. του κέντρου Μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας


Το βιβλίο εκδόθηκε από τον σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων ''Τα Κόροντα'' και  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΔΡΟΜΩΝ»


                                 Καλοτάξιδο







































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................