Τάσος Κορόζης ο εξαίρετος φίλος της Μπαμπίνης



Ο Τάσος Κορόζης ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης με αστείρευτο χιούμορ ξετρελαίνει το κοινό με τις ατάκες του αλλά και με την υποκριτική του όπου εμφανίζετε στο Αχελώο tv με τη μοναδική εκπομπή του το Μπούμστος tv. Ένας εξαίρετος φίλος της Μπαμπίνης , ο ίδιος εκτιμά όπως μας έλεγε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του τη Μπαμπίνη και τους Μπαμπινιώτες .Ο Τάσος είναι κοντά μας σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση του χωριού μας και μάλιστα με διαφημιστικά σποτάκια που μας έφτιαχνε για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.  
Τον ευχαριστούμε ,του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να μας προσφέρει διασκέδαση και με το ξεχωριστό του χιούμορ πολύ γέλιο το οποίο το έχουμε ανάγκη στις μέρες μας 



 Ο Τάσος Κορόζης γεννήθηκε στη Νεάπολη Αιτ/νιας .Τελείωσε στη Δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου. Πρώτη εμφάνιση στο θέατρο το 1982 με το έργο του Τίμου Δεπάστα Τζιώτικο ραβαΐσι στο Δημοτικό θέατρο της Ν.Φιλαδέλφειας.
Ακολούθησαν 2,5 χρόνια περιοδείας σ΄ολη την Ελλάδα με το Ρωμεΐκο θέατρο συμμετέχοντας σε παιδική και κεντρική σκηνή(Η Λίζα και η γάτα,τα στάχυα δεν κάρπισαν ,Σία η Φεμινίστρια κ.α)
Από το 1985συνεργάζεται συνεχώς με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ενδιάμεσα υπήρξαν και τέσσερις συνεργασίες με το ΔΗ.ΠΕ ΘΕ.Κοζάνης (Ελίζα,Γίναμε θέατρο,οι ιππότες της τηγανιτής πατάτας, οι ήλίθιοι.
Με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου συνεργάστηκε στα έργα :
Η σπασμένη στάμνα του Κλάΐστ, Η Ειρήνη του Αριστοφάνη,Αισωποφαντασία του Θ.Μουμουλίδη,Η πτώση των Κεντάυρων του Β Καρχαβάς.ECU-ECU στη Β΄ Εθνική,Επιθεώρηση (2 σεζόν ),Η Χώρα χωρίς γάτες του Ευγένιου Τριβιζά,Το Ματς του Γ.Μανιώτη,Η Γκόλφω του Σ.Περεσιάδη, ο Αρχοντοχωριάτης του Μολιέρου,Τα Παντρολογήματα του Ν.Γκόγκολ,Σφήκες του Αριστοφάνη, Ο Πεταλούδοσαυρος του Ε.Τριβιζά, ο καλός ο άνθρωπος του Σετσουάν του Μπρεχτ (2 σεζόν),Το Σακάκι που βελάζει του Σ. Στρατίεβ,Τα Γουρουνάκια Κουμπαράδες του Ε.Τριβιζά,Φον Δημητράκης του Δ.Ψαθά, Η Φρουτοπία του Ε.Τριβιζά, Κουφέτο στην Ομίχλη,Επιθεώρηση, όπως αγαπάτε του Σαίξπηρ,Ο Μικρός Πρίγκιπας του Εξεπερύ,Ο Λεπρέντης του Χουρμούζη, Ο Κύκλος με την Κιμωλία του Μπρεχτ, Η Αυλή των Θαυμάτων του Ι. Καμπανέλη ,Η Πεντάμορφη και το τέρας της Ξ. Καλογεροπούλου, Το Μελτεμάκι του Παντελή Χόρν, Δάφνες κι Πικροδάφνες των Κεχαΐδη .Χαβιαρά, Ο Πειρασμός του Γ.Ξενόπουλου, Ελίζα της Ξ. Καλογεροπούλου, Ο Κουρέας της Σεβίλης του Μπωμαρσέ, Η Ανεράιδα (Ελληνικά λαϊκά παραμύθια), Ρίον -Αντίριον του Βασίλη Λαδά, τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα (Χ.Κ.Αντερσεν),η Λοκαντιέρα του Γκολντονι. Κινηματογραφική συμμετοχή στο λούφα και παραλλαγή. Για 15 συνεχή χρόνια γράφει και πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΧΕΛΩΟΣ TV Μπουμστους TV.
Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς(ΑΝΤΕΝΝΑ-ΣΤΑΡ 9,37FM, τέταρτο πρόγραμμα Αγρινίου) Ηταν ο πρώτος που μετέδωσε ραδιοφωνικά εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ(1989) ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.
Σήμερα είναι εργοδηγός στον Δήμο Αγρινίου με σύμβαση 6μηνών και 18 ημερών ,ενώ συνεχίζει στον ΑΧΕΛΩΟ TV την εκπομπή ''Μπούμστους tv''

foto ο Τάσος στη Μπαμπίνη







ΣΠΟΤ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2014 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................