Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Γερογιάννη Γιάννη «Η Αμαδρυάδα και τα ιερά δάση της Ελλάδας»







Σε μια ξενάγηση στη χώρα των δρυμών, και τις ομορφιές της ελληνικής φύσης μας ξενάγησε το βιβλίο του συμπατριώτη μας Γιάννη Γερογιάννη το οποίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου «ΕΝΑΣΤΡΟΝ»  8:00μ.μ με μεγάλη επιτυχία .
Το βιβλίο απευθύνεται σ’ όσους ξέρουν να σέβονται τη ζωή, τη δημιουργία τη φύση κι οραματίζονται ανάπτυξη στον τόπο με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
Την εκδήλωση συντόνισε:



ο Δημήτρης Στρατούλης (Πρώην Υπουργός και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου βελανιδιάς)
Πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο με θέμα: ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το βιβλίο παρουσίασε ο Μανώλης Θεοδωρίδης.(αντιπρόεδρος συλλόγου βελανιδιάς ) 

 Χαιρετισμό απεύθυναν δια επιστολής ο Κώστας Καρούσος αντιπρόεδρος και πρώην πρόεδρος Ε.Ε.Λ. την οποία διάβασε η θεατρολόγος-εκπαιδευτικός Ηλέκτρα Μίτσουρα
Ο Μπάμπης Τσελεπής(πρώην πρόεδρος ΞΕΛΟΤ ) και ο Δημήτρης Γκότζος Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Β Αθήνας)
Η κυρία Ελένη Καραβούζη είχε αναλάβει το μουσικό μέρος της εκδήλωσης 
Ακούστηκαν μελοποιημένα ποιήματα  από την κ. Ελένη Καραβούζη
Η  κ. Ρέα Γιαννοπούλου.(θεατρική συγγραφέας) απαγγελίες κειμένων

Ακολούθησε θεατρικό δρώμενο από μαθήτριες του 1ου Δ. Σχ. Ψυχικού.(Παπουτσή Ελευθερία-Ραφαηλίδου Θάλεια-Βανδώρου Αικατερίνη)
Η αποφώνηση έγινε από το συγγραφέα ο οποίος ευχαρίστησε τους ομιλητές & τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ανέφερε πως έχουμε καθήκον να σεβόμαστε το περιβάλλον να προστατέψουμε τα δάση μας γιατί  μας χαρίζουν ζωή. 


Μας τίμησαν με την Παρουσία τους: O Πανεπιστημιακός δάσκαλος πρόεδρος ΑΙΠΟΕ Κοντός Παναγιώτης Ο πρόεδρος εφετών. Αλέκος Σάββας Ο αντιδήμαρχος Ψυχικού Βύρων Σαμαρόπουλος Η δημοτική Σύμβουλος, του Δήμου Ζωγράφου Αγγελακοπούλου Ρένα Ο πρόεδρος Χρυσοβίτσας κύριος Χρόνης Γιάννης από τη Από το ΠΕΚ Αργυρούπολης η κυρία Αφροδίτη Κατσίγιαννη Η αντιπρόεδρος της ένωσης εκπαιδευτικών θεατρολόγων Ηλέκτρα Μίτσουρα Από την κίνηση πολιτών Ηλιούπολης η κυρία Ευαγγελία Δημητρίου Από τον Πολιτιστικό περιβαλλοντικό σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων Ελένη Παπαδήμα Από την Αυλή των Σπόρων ο Αχιλλέας Γαργάλης και η κυρία Φωτοπούλου Από την ομάδα «θεατρόνιο» ο Γιάννης Γουλές Η ζωγράφος αρχιτέκτων μηχανικός Ντιάνα Γιαννοπούλου Ο ποιητής –γιατρός Χρήστος Παπουτσής Ο συγγραφέας -εικαστικός Γιώργης Παπανικολάου Η συγγραφέας ραδιοφωνική Παραγωγός Μαργαρίτα Αρβανίτη Η ποιήτρια Βάσω Ιορδανίδου Ο ποιητης Μωρόγιαννης Δημήτρης και η ποιήτρια Βαφειάδου Από την Πανελλήνια ένωση Λογοτεχνών οι κυρίες Χριστοφοράτου Ελένη και Καφούρου Εβίτα. και πλήθος ακόμα ανθρώπων του πολιτισμού και των τεχνών .και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους
















































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................