Aνακοίνωση του πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου"


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Κλείνουν στις 9/6/2017 οι αιτήσεις για  εγγραφή-επανεγγραφή στους παιδικους σταθμους μέσω ΕΣΠΑ.
Οι  ενδιαφερόμενοι για να λάβουν “ Αξία Τοποθέτησης “ (voucher) για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους Παιδικούς Σταθμούς Αστακού, Φυτειών και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κανδήλας  άμεσα.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αγαπητοί γονείς,
 
Κλείνουν στις 9/6/2017 οι αιτήσεις για  εγγραφή-επανεγγραφή στους παιδικους σταθμους μέσω ΕΣΠΑ.
Οι  ενδιαφερόμενοι για να λάβουν “ Αξία Τοποθέτησης “ (voucher) για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους Παιδικούς Σταθμούς Αστακού, Φυτειών και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κανδήλας  άμεσα.
Την Παρασκευή 9/6 λήγει η προθεσμία και δεν θα υποβληθουν ξανα αιτήσεις για να έχουν την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ένταξης των παιδιών στους παιδικούς Σταθμούς για την σχολική περίοδο  2017-2018.
Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές και όσα παιδιά δεν εγγραφούν έως αυτήν  δεν θα γίνονται δεκτά στους Παιδικούς Σταθμούς.
 
Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι εφόσον κάποια παιδιά κληρωθούν από τον Ασφαλιστικό Φορέα του ΟΓΑ ότι δικαιούνται επιχορήγησης και δεν έχουν εγγραφεί στους Παιδικούς Σταθμούς δεν θα μπορεί να χορηγηθεί αντίστοιχη βεβαίωση.
 
Σας επισημαίνουμε, οτι οι Παιδικοί Σταθμοί Αστακού, Φυτειών και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας θα λειτουργήσουν έως και την 31/07/2017.
 
Με εκτίμηση,
                                
                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
                                   ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................