ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ:Με ιδιαίτερη επιτυχία σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, έπεσαν οι τίτλοι τέλους του 6ου Διαγωνισμού Ποίησης & Φωτογραφίας "Θάλασσες.."





 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή της ταινίας "Γραμμόφωνο στο κύμα", η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο ποίημα του Άρη Μπιτσώρη.



Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε μια ζεστή & λιτή - πλην όμως γιορτινή - ατμόσφαιρα, έπεσαν οι τίτλοι τέλους του 6ου Διαγωνισμού Ποίησης & Φωτογραφίας "Θάλασσες.." που διοργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στον 6ο Διαγωνισμό Ποίησης & Φωτογραφίας "Θάλασσες..". Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν - από το πρώτο έως το τελευταίο βήμα - στην επιτυχή ολοκλήρωση του 6ου Διαγωνισμού "Θάλασσες, καθώς προσέθεσε ο καθένας τη δική του -μοναδική- σφραγίδα.
Στην εκδήλωση της τελετής απονομής, μετά τους Χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Πέτρου Σούλα, του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Χατζηβρέττα, καθώς και των κριτικών επιτροπών τόσο της Ποίησης όσο και της Φωτογραφίας από τους κ.κ. Γιάννη Αντάμη, Χρήστο Μαρτίνη, Άρη Μπιτσώρη, Χάρη Κυρατζόγλου και Φώτη Παλαιολόγο ακολούθησε η προβολή της ταινίας "Γραμμόφωνο στο κύμα", η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο ποίημα του Άρη Μπιτσώρη. Η δραματοποίηση και η παραγωγή της ταινίας έγινε από την Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου.
Στη συνέχεια και μετά Μουσικής Συνοδείας πραγματοποιήθηκαν α) η Προβολή των φωτογραφιών των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας και β) η Απαγγελία των διακριθέντων ποιημάτων των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό Ποίησης
Την παρουσίαση της Τελετής είχαν: η Ρίτσα Γεωργιάδου και η Φωτεινή Τσακίρη.
Ποιήματα διάβασαν με αλφαβητική σειρά:
Μάριος Βουτυράκης
Κωνσταντίνα Γαλάνη
Γιώτα Ζαραλή
 Ραχήλ Θεοφάνους
Ελένη Σδούκου
Ελένη Χαριτωνίδου
Η μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια τόσο των αναγνώσεων όσο και των προβολών των φωτογραφιών έφερε την υπογραφή των :
Παύλου Παππά στο Πιάνο
Ελένη Σδούκου στο Σαξόφωνο
Κωνσταντίνα Χρυσοστόμου στο Φλάουτο
Τα τραγούδια ερμήνευσαν
Κωνσταντίνα Γαλάνη
Κωνσταντίνα Χρυσοστόμου
Παύλος Παππάς
Χορευτικό ντουέτο
Ερατώ-Κατερίνα Ακρίβου και Αντώνης Τσοτουλίδης
Την επιμέλεια της Οργάνωσης και τη Σκηνοθεσία είχε η Ρίτσα Γεωργιάδου
Τη Σκηνογραφική επιμέλεια είχε η Χριστίνα Μανώλα
Η Χορογραφία ήταν της Ραχήλ Θεοφάνους
Τα οπτικοακουστικά μέσα επιμελήθηκε ο Απόστολος Κύρου
Στα Φώτα και τον Ήχο ήταν οι Κούλης Λαζαρίδης, Απόστολος Κύρου και Νίκος Χριστοφορίδης

















 Ritsa Georgiadou.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................