Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του Γυμνασίου Μοναστηρακίου Βόνιτσας "Οδυσσεβαχ" στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (ΦΩΤΟ: Γιάννης Γιαννακόπουλος)


  Την εξαιρετική θεατρική παράσταση, με τίτλο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου  , παρουσίασε την Tρίτη 27 Μαρτίου 2017, η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Μοναστηρακίου Βόνιτσας  υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Γεωμπρέ Βασιλικής στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (ΦΩΤΟ: στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Λίγα λόγια για το έργο
Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο. χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μία νύχτες, και πολλά άλλα αγαπημένα παραμύθια .
Η σκηνή μετατρέπεται ολόκληρη σε καράβι και όλοι μαζί σαλπάρουμε για να γνωρίσουμε τον Κύκλωπα Αρχισαλαχάρ, που όταν τραγουδάει η γη ταρακουνιέται, την Λαριζάντ, την πριγκίπισσα που με την ομορφιά της μπορεί να σε βγάλει από το δρόμο, τη μάγισσα Κιρκίλα που πετάει, τους πειρατές, τη γοργόνα, τους λωτοφάγους και άλλους τόσους ήρωες που θα μας κάνουν να αγαπήσουμε το ταξίδι!. Οδηγός μας ο Παραμυθάς , ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του Γυμνασίου Μαναστηρακίου για τις καταπληκτικές τους ερμηνείες, καθώς και σε όλους τους συντελεστές τις παράστασης

































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................