Ο Ξηρομερίτης σεφ Γιάννης Μανίκας στο περίπτερο των Ηπειρωτών αρχιμαγείρων στη ''πίτα του Ηπειρώτη''






Στην κεντρική είσοδο του ΣΕΦ είχε στηθεί το περίπτερο των Ηπειρωτών αρχιμαγείρων και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, αλλά και αποδοτική ιδέα να βρίσκονται εκεί, γιατί όσοι περνούσαν, ήθελαν δεν ήθελαν, έπαιρναν μια πρώτη ιδέα με την παραδοσιακή ηπειρωτική γαστρονομία, για να φύγουν εντυπωσιασμένοι και ν' αφήσουν τους διοργανωτές πεπεισμένους, πως θα γίνουν κι αυτοί οι κήρυκες του μοναδικού είδους, που γεύτηκαν...Εκεί συναντήσαμε και γνωρίσαμε ένα Ξηρομερίτη διακεκριμένο σεφ τον Γιάννη Μανίκα από τη Σκουρτού Ξηρομέρου ,ο οποίος διαπρέπει στο χώρο της γαστρονομίας με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις. 

 foto: Από την ''πίτα του Ηπειρώτη'' στο ΣΕΦ 







Μία ημέρα πριν την "πίτα του ηπειρώτη" το τμήμα Ηπείρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, έκανε έντονη την παρουσία του και στην πιό γνωστή έκθεση καταστημάτων εστίασης και ξενοδοχείων "ΧΟΡΕΚΑ", που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, δίπλα στο αεροδρόμιο των Σπάτων.
Ο  σεφ Γιάννης Μανίκας, έλαβε θέση στην έδρα των σεμιναρίων γαστρονομίας, που πραγματοποιήθηκαν και παρουσίασε την αξία και την σημασία του παραδοσιακού ηπειρώτικου πρωινού, για όλα τα ξενοδοχεία της χώρας.
Ο Γιάννης Μανίκας, έλαβε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών, αλλά και όσων παρακολούθησαν το σεμινάριο, οι οποίοι ζήτησαν περαιτέρω ενημέρωση, για να καθιερώσουν το παραδοσιακό ηπειρώτικο πρωινό.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................