Με επιτυχία έγινε σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, η Κοπή Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ στην Αθήνα.




Μέσα σε μία όμορφη και ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα την εκδήλωση άνοιξε για τον σύλλογο ο Αλέκος Σάββας καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια, ευχήθηκε χαρούμενο, υγιές και δημιουργικό το νέο έτος και τόνισε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την θετική πορεία του για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού.
Στη συνέχεια Ο πρόεδρος του συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους και ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη υγεία ,χαρά και ευτυχία σε όλους
Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος τις Ο.ΠΣΥ.Ξ
Δημήτρης Στεργίου η Γ.Γραμματέας του Συλλόγου Μπαμπίνης Σοφία Μπενέκου και ο πρόεδρος του συλλόγου Προδρόμου Φώτης Νικολές


Την  κοπή της πίτας ευλόγησε ο Ιερέας Παπα- Βασίλειος Πόπης και αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου την μοίρασαν, μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2017.
Η όμορφη βραδιά συνοδεύτηκε με δωράκια σε όλα τα παιδιά τα οποία διασκέδασαν με κλόουν

Την εκδήλωση τίμησαν με παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ξ Δημήτρης Στεργίου η Γ.Γραμματέας του Συλλόγου Μπαμπίνης Σοφία Μπενέκου από το Σύλλογο Προδρόμου ο πρόεδρος Φώτης Νικολές.








foto: Σ.Μ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................